Baklava je drevna postastica od koje svim sladokuscima “ide voda na usta”. Jedan od najstarijih recepata za vrstu proto-baklave je bio nađen u kineskoj kuvarskoj knjizi-kuvaru 1330. godine za dinastije Juan pod nazivom “gulah”. Srpska baklava sastavni je deo trpeze za Badnji dan, a njeni istorijski tragovi nalaze se i u vojvođanskoj božićnoj česnici ispečenoj od tankih kora i natopljenoj medom i orasima.
Baklava sa orasima
Baklava sa orasima- posna
Punjeni kolač od razvučenog testa, sa produženim rokom upotrebe
Ručno rađena
Sastojci: razvlačene kore za baklavu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, kukuruzni skrob, konzervans (kalijum-sorbat E 202- 0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), orasi 25%, sirup (voda, šećer, limunov sok), mešavina biljnih ulja i masti ( jestiva delimično hidrogenizovana biljna mast ( sojino ulje), jestivo rafinisano ulje suncokreta, jestiva rafinisana biljna mast palme).
Alergeni: proizvod sadrži gluten,orahe i soju. Proizvod može da sadrži: jezgrasto voće u tragovima.
Način upotrebe: proizvod je pripremljen za konzumiranje odmah nakon otvaranja. Nakon otvaranja proizvod čuvati na temperaturi do +8 º C i upotrebiti u roku od tri dana.
NETO KOLIČINA: 500 g
Baklava sa čokoladom i orasima
Baklava sa čokoladom i lešnicima
Punjeni kolač od razvučenog testa, sa produženim rokom upotrebe
Ručno rađena
Sastojci: razvlačene kore za baklavu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, kukuruzni skrob, konzervans (kalijum-sorbat E 202-0,02%) ,sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), lešnici 25%, čokolada 10%(šećer, kakao masa,kakao maslac, emulgatori: (sojin lecitin i E476), aroma), sirup (voda, šećer, limunov sok), mešavina biljnih ulja imasti ( jestiva delimično hidrogenizovana biljna mast ( sojino ulje), jestivo rafinisano ulje suncokreta, jestivarafinisana biljna mast palme).
Alergeni: proizvod sadrži gluten,lešnike i soju. Proizvod može da sadrži: jezgrasto voće u tragovima.
Način upotrebe: proizvod je pripremljen za konzumiranje odmah nakon otvaranja. Nakon otvaranja proizvod čuvati na temperaturi do +8 º C i upotrebiti u roku od tri dana.
NETO KOLIČINA: 500 g
Baklava sa pistaćima
Baklava sa pistaćima – posna
Punjeni kolač od razvučenog testa, sa produženim rokom upotrebe
Ručno rađena
Sastojci: razvlačene kore za baklavu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, kukuruzni skrob, konzervans (kalijum-sorbat E 202-0,02%) ,sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), pistacija 25%, sirup(voda, šećer, limunov sok) , mešavina biljnih ulja imasti ( jestiva delimično hidrogenizovana biljna mast ( sojino ulje), jestivo rafinisano ulje suncokreta, jestivarafinisana biljna mast palme).
Alergeni: proizvod sadrži gluten,pistaće i soju. Proizvod može da sadrži: jezgrasto voće u tragovima.
Način upotrebe: proizvod je pripremljen za konzumiranje odmah nakon otvaranja. Nakon otvaranja proizvod čuvati na temperaturi do +8 º C i upotrebiti u roku od tri dana.
NETO KOLIČINA: 500 g
Baklava sa makom i višnjama
Baklava sa makom i višnjama
Punjeni kolač od razvučenog testa, sa produženim rokom upotrebe
Ručno rađena
Sastojci: razvlačene kore za baklavu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, kukuruzni skrob, konzervans (kalijum-sorbat E 202-0,02%) ,sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), mak 12%, višnja 20%, sirup(voda, šećer, limunov sok) , mešavina biljnih ulja imasti ( jestiva delimično hidrogenizovana biljna mast ( sojino ulje), jestivo rafinisano ulje suncokreta, jestivarafinisana biljna mast palme).
Alergeni: proizvod sadrži gluten i soju. Proizvod može da sadrži: jezgrasto voće, koštice i delove koštica.
Način upotrebe: proizvod je pripremljen za konzumiranje odmah nakon otvaranja. Nakon otvaranja proizvod čuvati na temperaturi do +8 º C i upotrebiti u roku od tri dana.
NETO KOLIČINA: 500 g
Please select a template first