sanja_logo

Savijače

01

Savijača sa sirom

Box Savijaca sa sirom

Srmznuta savijača sa sirom
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od sira
Ručno rađen

Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 202-0,02%)) ,sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev sir 40% ( polumasni kravlji sitni sir (pasterizovano mleko, starter kultura, sirilo, so, stabilizator: kalcijum hlorid), pšenična krupica ), mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje).

Alergeni: proizvod sadrži gluten, mleko i laktozu.

Način pripreme: Otpakovati zamrznutu savijaču, i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznutu savijaču peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220o C oko 30 minuta.

Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.

NETO KOLIČINA: 1000 g

savijaca sa sirom

02

Savijača sa spanaćem i sirom

savijaca spanac sir

Smrznuta savijača sa sirom I spanaćem

Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od sira I spanaća

Ručno rađena

Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 202- 0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L-cistein),  nadev sir 25% ( polumasni kravlji sitni sir ( pasterizovano mleko, starter kultura, sirilo, so, stabilizator: kalcijum hlorid), pšenična krupica), spanać 15%, mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje).

Alergeni: proizvod sadrži gluten, mleko i laktozu. 


Način pripreme: Otpakovati zamrznuti burek,  i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznuti burek peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220º C oko 30 minuta.

Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.

Redovnu proveru zdravstvene ispravnosti proizvoda vrši: Zavod za javno zdravlje Subotica.

NETO KOLIČINA: 1000 g

savijaca sir i spanac

03

Savijača sa mesom

savijaca sa mesom

Smrznuta savijača sa mesom

Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od mesa

Ručno rađena

Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 202- 0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L- cistein), nadev od junećeg mesa 40% (juneće meso, crni luk, so, biber, mešavina začina (sušena šargarepa, sušeni paškanat, peršun list, crni luk, so, šećer, pojačivač ukusa mononatrijum glutaminat, ljuspice soje, prirodna boja riboflavin i začin kurkuma)), mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo I palmino ulje).

Alergeni: proizvod sadrži gluten I soju.


Način pripreme: Otpakovati zamrznutu savijaču,  i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznutu savijaču peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220º C oko 30 minuta.

Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.

Redovnu proveru zdravstvene ispravnosti proizvoda vrši: Zavod za javno zdravlje Subotica.

NETO KOLIČINA: 1000 g

savijaca sa mesom