Pita je slatko ili slano jelo koje se pravi od tanko razvijenog testa i raznog drugog prehrambenog materijala – nadeva (meso, sir, povrće, voće). Pite se prave širom sveta od različitih vrsta testa, sa različitim nadevima i na različite načine.
Pita sa sirom
Smrznuta pita sa sirom
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od sira
Ručno rađena
Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 202- 0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev sir 40% ( polumasni kravlji sitni sir ( pasterizovano mleko, starter kultura, sirilo, so, stabilizator: kalcijum hlorid), pšenična krupica ), mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje).
Alergeni: proizvod sadrži gluten,mleko i laktozu.
Način pripreme: Otpakovati zamrznutu pitu, i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznutu pitu peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220º C oko 30 minuta.
Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.
NETO KOLIČINA: 500 g
posna Pita sa krompirom
Smrznuta pita sa krompirom
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od krompira
Ručno rađena
Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 202- 0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev krompir 40% ( krompir, crni luk, so, biber, mešavina začina (sušena šargarepa, sušeni paškanat, peršun list, crni luk, so, šećer, pojačivač ukusa mononatrijum glutaminat, ljuspice soje, prirodna boja riboflavin i začin kurkuma)), mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje).
Alergeni: proizvod sadrži gluten i soju.
Način pripreme: Otpakovati zamrznutu pitu, i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznutu pitu peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220º C oko 30 minuta.
Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.
NETO KOLIČINA: 500 g
pita sa slatkim sirom
Smrznuta pita sa slatkim sirom
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od slatkog sira
Ručno rađena
Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 202- 0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev sir 40% ( polumasni kravlji sitni sir ( pasterizovano mleko, starter kultura, sirilo, so, stabilizator: kalcijum hlorid), pšenična krupica ), mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje), suvo grožđe, šećer , vanilin šećer.
Alergeni: proizvod sadrži gluten, mleko i laktozu.
Način pripreme: Otpakovati zamrznutu pitu, i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznutu pitu peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220º C oko 30 minuta.
Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.
NETO KOLIČINA: 500 g
Posna pita sa jabukom
Smrznuta pita sa jabukom
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od jabuka
Ručno rađena
Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 202- 0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev jabuka 40% (jabuka, glukozno fruktozni sirup, voda, kukuruzni skrob, regulator kiselosti limunska kiselina, cimet, konzervans kalijum-sorbat, zgušnjivač agar, vanilin aroma, so), mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje).
Alergeni: proizvod sadrži gluten.
Proizvod može da sadrži: koštice ili delove koštica.
Način pripreme: Otpakovati zamrznutu pitu, i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznutu pitu peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220º C oko 30 minuta.
Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.
NETO KOLIČINA: 500 g
Posna pita sa višnjom
Smrznuta pita sa višnjom
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od višanja
Ručno rađena
Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 202- 0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev višnja 40% (višnja, glukozno fruktozni sirup, voda, kukuruzni skrob, konzervans kalijum-sorbat, zgušnjivač agar, so, regulator kiselosti limunska kiselina), mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje).
Alergeni: proizvod sadrži gluten.
Proizvod može da sadrži: koštice ili delove koštica.
Način pripreme: Otpakovati zamrznutu pitu, i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznutu pitu peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220º C oko 30 minuta.
Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.
NETO KOLIČINA: 500 g
Please select a template first