sanja_logo

Pite

Pita je slatko ili slano jelo koje se pravi od tanko razvijenog testa i raznog drugog prehrambenog materijala – nadeva (meso, sir, povrće, voće). Pite se prave širom sveta od različitih vrsta testa, sa različitim nadevima i na različite načine.

01

Pita sa sirom

Box Pita sa sirom

Smrznuta pita sa sirom
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od sira
Ručno rađena

Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 202- 0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev sir 40% ( polumasni kravlji sitni sir ( pasterizovano mleko,  starter kultura, sirilo,  so, stabilizator: kalcijum hlorid), pšenična krupica ),  mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje).

Alergeni: proizvod sadrži gluten,mleko i laktozu.

Način pripreme: Otpakovati zamrznutu pitu,  i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznutu pitu peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220º C oko 30 minuta.

Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.

NETO KOLIČINA: 500 g

pite sa sirom

02

posna Pita sa krompirom

Box Pita sa krompirom

Smrznuta pita sa krompirom
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od krompira
Ručno rađena

Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 202- 0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev krompir 40% ( krompir, crni luk, so, biber, mešavina začina (sušena šargarepa, sušeni paškanat, peršun list, crni luk, so, šećer, pojačivač ukusa mononatrijum glutaminat, ljuspice soje, prirodna boja riboflavin i začin kurkuma)), mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje).

Alergeni: proizvod sadrži gluten i soju.

Način pripreme: Otpakovati zamrznutu pitu,  i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznutu pitu peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220º C oko 30 minuta.

Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.

NETO KOLIČINA: 500 g

posna pita sa krompirom

03

pita sa slatkim sirom

Box Pita sa slatkim sirom

Smrznuta pita sa slatkim sirom
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od slatkog sira
Ručno rađena

Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 202- 0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev sir 40% ( polumasni kravlji sitni sir ( pasterizovano mleko,  starter kultura, sirilo,  so, stabilizator: kalcijum hlorid), pšenična krupica ),  mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje), suvo grožđe, šećer , vanilin šećer.

Alergeni: proizvod sadrži gluten, mleko i laktozu.

Način pripreme: Otpakovati zamrznutu pitu,  i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznutu pitu peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220º C oko 30 minuta.

Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.

NETO KOLIČINA: 500 g

04

Posna pita sa jabukom

Box Pita sa jabukom

Smrznuta pita sa jabukom
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od jabuka
Ručno rađena

Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 202- 0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev jabuka 40% (jabuka, glukozno fruktozni sirup, voda, kukuruzni skrob, regulator kiselosti limunska kiselina, cimet, konzervans kalijum-sorbat, zgušnjivač agar, vanilin aroma, so), mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje).

Alergeni: proizvod sadrži gluten.
Proizvod može da sadrži: koštice ili delove koštica.

Način pripreme: Otpakovati zamrznutu pitu,  i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznutu pitu peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220º C oko 30 minuta.

Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.

NETO KOLIČINA: 500 g

posna pita sa jabukom

05

Posna pita sa višnjom

Box Pita sa visnjom

Smrznuta pita sa višnjom
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od višanja
Ručno rađena

Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 202- 0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev višnja 40% (višnja, glukozno fruktozni sirup, voda, kukuruzni skrob, konzervans kalijum-sorbat, zgušnjivač agar, so,  regulator kiselosti limunska kiselina), mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje).

Alergeni: proizvod sadrži gluten.
Proizvod može da sadrži: koštice ili delove koštica.

Način pripreme: Otpakovati zamrznutu pitu,  i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznutu pitu peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220º C oko 30 minuta.

Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.

NETO KOLIČINA: 500 g

posna pita sa visnjom