sanja_logo

Bureci

Burek (tur. börek) je predjelo ili slatka pita ili pecivo koje se može pronaći u mnogim zemljama koje su nekad bile u sastavu Osmanskog carstva. Pravi se od lisnatog testa ili kiselog testa. I uglavnom se puni sirom, mlevenim mesom, ili povrćem (najčešće španać).

01

Burek sa sirom

Box Burek sir

Smrznuti burek sa sirom
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od sira
Ručno rađen

 Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, kukuruzni skrob, konzervans (kalijum-sorbat E 202- 0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev sir 40% (polumasni kravlji sitni sir ( pasterizovano mleko, starter kultura, sirilo, so, stabilizator: kalcijum hlorid), pšenična krupica), mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje).

Alergeni: proizvod sadrži gluten, mleko i laktozu.

Način primene: Otpakovati zamrznuti burek, i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznuti burek peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220o C oko 30 minuta.

Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.

NETO KOLIČINA: 1000 g

02

Burek sa pizza nadevom

Box Burek pizza nadev

Smrnuti burek sa pizza nadevom
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa pizza nadevom
Ručno rađen

Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 2020,02%)) , sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev pizza 40% (pizza šunka (svinjsko meso, krompirov skrob, belančevinasti proizvodi od soje, so, šećer, pojačivač arome: natrijum glutaminat , stabilizator E 407a, emulgator: E 452i, antioksidant: natrijum askorbat), polutvrdi punomasni sir-trapist ( pasterizovano mleko, so, sirilo, starter kultura, učvršćivač kalcijum hlorid, konzervans E 252, anato boja), mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje), kečap ( paradajz, šećer , sirće, so, modifikovani skrob, regulator kiselosti limunska kiselina, stabilizatori (guar guma i ksantan guma), konzervans kalijum- sorbat, prirodna aroma (sadrži celer), pšenična krupica, origano).

Alergeni: proizvod sadrži gluten, mleko i laktozu, soju i celer.

Način primene: Otpakovati zamrznuti burek, i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznuti burek peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220o C oko 30 minuta.

Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.

NETO KOLIČINA: 1000 g

03

Burek šunka-sir trapist

Box Burek sunka sir trapist

Smrznuti burek šunka-sir trapist
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od šunke i sira trapista
Ručno rađen

Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 202-
0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev šunka- sir trapist 40% (šunka (svinjsko meso, krompirov skrob, belančevinasti proizvodi od soje, so, šećer, pojačivač arome: natrijum glutaminat, stabilizator E 407a, emulgator: E 452i, antioksidant: natrijum askorbat), polutvrdi punomasni sir-trapist ( pasterizovano mleko, so, sirilo, starter kultura, učvršćivač kalcijum hlorid, konzervans E 252, anato boja), mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje).

Alergeni: proizvod sadrži gluten, mleko, laktozu i soju.

Način primene: Otpakovati zamrznuti burek, i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznuti burek peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220o C oko 30 minuta.

Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.

NETO KOLIČINA: 1000 g

burek sunka-sir trapist