Burek (tur. börek) je predjelo ili slatka pita ili pecivo koje se može pronaći u mnogim zemljama koje su nekad bile u sastavu Osmanskog carstva. Pravi se od lisnatog testa ili kiselog testa. I uglavnom se puni sirom, mlevenim mesom, ili povrćem (najčešće španać).
Burek sa sirom
Smrznuti burek sa sirom
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od sira
Ručno rađen
Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, kukuruzni skrob, konzervans (kalijum-sorbat E 202- 0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev sir 40% (polumasni kravlji sitni sir ( pasterizovano mleko, starter kultura, sirilo, so, stabilizator: kalcijum hlorid), pšenična krupica), mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje).
Alergeni: proizvod sadrži gluten, mleko i laktozu.
Način primene: Otpakovati zamrznuti burek, i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznuti burek peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220o C oko 30 minuta.
Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.
NETO KOLIČINA: 1000 g
Burek sa pizza nadevom
Smrnuti burek sa pizza nadevom
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa pizza nadevom
Ručno rađen
Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 2020,02%)) , sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev pizza 40% (pizza šunka (svinjsko meso, krompirov skrob, belančevinasti proizvodi od soje, so, šećer, pojačivač arome: natrijum glutaminat , stabilizator E 407a, emulgator: E 452i, antioksidant: natrijum askorbat), polutvrdi punomasni sir-trapist ( pasterizovano mleko, so, sirilo, starter kultura, učvršćivač kalcijum hlorid, konzervans E 252, anato boja), mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje), kečap ( paradajz, šećer , sirće, so, modifikovani skrob, regulator kiselosti limunska kiselina, stabilizatori (guar guma i ksantan guma), konzervans kalijum- sorbat, prirodna aroma (sadrži celer), pšenična krupica, origano).
Alergeni: proizvod sadrži gluten, mleko i laktozu, soju i celer.
Način primene: Otpakovati zamrznuti burek, i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznuti burek peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220o C oko 30 minuta.
Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.
NETO KOLIČINA: 1000 g
Burek šunka-sir trapist
Smrznuti burek šunka-sir trapist
Brzo smrznuti proizvod od razvučenog testa sa nadevom od šunke i sira trapista
Ručno rađen
Sastojci: razvlačene kore za pitu (pšenično brašno TIP-400, voda, so, konzervans (kalijum- sorbat E 202-
0,02%)), sredstvo za tretiranje brašna L-cistein), nadev šunka- sir trapist 40% (šunka (svinjsko meso, krompirov skrob, belančevinasti proizvodi od soje, so, šećer, pojačivač arome: natrijum glutaminat, stabilizator E 407a, emulgator: E 452i, antioksidant: natrijum askorbat), polutvrdi punomasni sir-trapist ( pasterizovano mleko, so, sirilo, starter kultura, učvršćivač kalcijum hlorid, konzervans E 252, anato boja), mešavina biljnog ulja (nehidrogenizovano suncokretovo i palmino ulje).
Alergeni: proizvod sadrži gluten, mleko, laktozu i soju.
Način primene: Otpakovati zamrznuti burek, i ostaviti 20 minuta da se odmrzne, potom poluodmrznuti burek peći u prethodno zagrejanoj pećnici na temperaturi od 200-220o C oko 30 minuta.
Jednom odmrznuti proizvod ne zamrzavati ponovo.
NETO KOLIČINA: 1000 g
Please select a template first